torstai 27. joulukuuta 2012

Arvonnan tulokset

Nyt on tullut pidettyä tahaton blogitauko ja kolme viimeistä joulukalenterin luukkuakin jäi väsäämättä. Jotenkin nuo joulunalus päivät menivät yhessä hujauksessa ja aina illalla sänkyyn mennessä muisti edes koko blogin olemassa olon. Lisäksi öisin on synnytelty huutojen säestämänä pikkuisen hampaita tai muuten vain eletty äänekkäästi päivän tapahtumia läpi. Jouluaatto aamukin tuntui hirveän raskaalta kun yöunet jäivät liian vähiksi ja koirakin sai 1½ vuoden tauon jälkeen kaksi epilepsiakohtausta. No, vaikeuksien kautta voittoon. Joulu oli ihana ja ruudun takana ollaan taas.  Toivotan hyvät joulut näin jälkikäteen ja toivon että teillä on ollut oikein mukava ja rauhallinen joulu. Toiko pukki kenellekkään kirjallisia lahjoja? Omasta paketista löytyi Emma Donoghuen Huone ja miehen paketista Madmanners, johon myös haluan tarttua. :)

Mutta tänään lupaamani arvonnan voittajat. Voittajat laittakaa valitsemanne kirjan nimi minulle s-postiin viimeiseen päivään mennessä, niin pääsen postittamaan palkintonne heti tammikuun ensimmäisellä viikolla. Laittakaahan viestiin myös yhteystietonne. Jos voittajat eivät ole ilmoittautuneet määräaikaan mennessä arvon uudet voittajat. :)

Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä Mutu ja ihanaa blogia nimeltään Villasukka kirjahyllyssä! Paljon onnea voittajille!

Lopuksi hiano kuva, jonka löysin weheartit.comista. Sopisi ainakin minulle ja tuon nimenomaisen lauseen kuulee usein minun suustani! :)

-Aletheia

6 kommenttia:

 1. Hieno kello ... ja minä niin tiedän,mistä puhut noiden hampaiden suhteen. Meillä pusketaan parhaillaan kulmahampaita.

  VastaaPoista
 2. Kulmahampaita tulossa myös meillä... Joulu meni oksennustaudissa mutta sellaistahan se on lapsiperheissä... Huone on muuten todella loistava kirja!

  VastaaPoista
 3. Onnea voittajille!

  Niin sopiva kuva: Olisi upea huoneentaulu.

  VastaaPoista
 4. Oi miten kiva, kun osui voitto kohdalle! :)) Laittelen sinulle sähköpostia hetimiten.

  VastaaPoista
 5. Hiphei, mahtavaa! Laitoin sinulle sähköpostia... Kiitos sinulle ja onnettarelle :)

  VastaaPoista