Luukku 10: Arvonta

Vihdoin heitän lupaamani arvonnan ilmoille. :)

Mennäänpä siis heti arvonnan sääntöihin turhia jorisematta. Voit osallistua olemalla lukijana (google käyttäjäraati), jos et vielä ole niin liityhän lukijaksi, napin löydät blogini sivupalkista. Yhden arvan saat kun siis olet lukijani ja laitat kommenttiboxiin kommentin halukkuudestasi osallistua. Toisen arvan saat kun kerrot minulle jonkun oikein hyvän ja mielenkiintoisen jouluaiheisen romaanin tai muuten vain sinua järisyttäneen lukukokemuksen.

Ajattelin arpoa voittajan jouluaattona, mutta koska jouluaatto on meillä kiireinen siirrän arvonnan päättymispäiväksi 27.12.2012. Siihen asti siis on aikaa osallistua. Puolueettomana arvan nostajana toimii melkein 7kk ikäinen Nooa. Kaksi noussutta onnekasta saa valita pinosta mieleisensä kirjan. Arvontaa saa linkittää eteenpäin! :)

Ja sitten palkinnot:

  • Anne Holt: Kuollut jokeri
  • Patricia Cornwell: Julma ja tavaton
  • Fabio Geda: Krokotiilimeri
  • Linda Nichols: Mies paikallaan
  • Nicholas Sparks: Käännekohta
  • Rietas Orkidea (Erotica-sarja)
  • Kari Hotakainen: Juoksuhaudantie
  • Diane Setterfield: Kolmastoista kertomus
  • Mary Higgins Clark: Kaksoset
  • Barbara Taylor Bradford: Emman salaisuus
  • Tina Solheim: Leikkiä langoilla
  • Agnes Delage-Calvet, Anne Sohier-Fournel, Muriel Brunet, Francoise Ritz: Kirjo punaista, valkoista, sinistä
Ei kuvassa:
  • Donald Spoto: Marilyn Monroe
  • Walter Lord: Titanic kohtalonyö
  • Leena Lehtolainen: Luminainen
Onnea arvontaan!

-Aletheia


Kommentit

  1. Osallistun kahdella arvalla! Lukijana taidan ollakin jo, ja sitten sitä jouluista lukemista...

    En kyllä ole itsekään lukenut kovin paljon jouluaiheisia romaaneja, mutta nakkaan tähän nyt lapsuusaikani suosikin (lastenkirja, mutta oh well :D) eli Viiru ja Pesonen saavat jouluvieraita.

    Toinen jouluaiheinen aikuisempaan makuun lienee Mika Waltarin joulunovelleista koottu teos Joulutarinoita, joka itselläni tosin odottaa lukemattomana hyllyssä...

    Ja vielä järisyttävä lukukokemus: itselleni kenties tämän vuoden vaikuttavin kirja taisi olla Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Suosittelen lämpimästi, vaikka joulu kyseisestä teoksesta puuttukin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rikos ja rangaistus on kyllä lukulistalla, mutta jokin tökkii siihen tarttumiseen. Ehkä vielä jonain päivänä tartun itseä niskasta kiinni. :)

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  2. osallistun kahdella :-) suosittelen sinua tarttumaan mitä pikimmiten herman kochin illalliseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tartunkin heti kun saan sen käsiini, vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! :)

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  3. Kahdella arvalla mukana. Luin juuri Marjane Satrapin Persepolis-sarjakuvakirjan. Hieno kokemus, suosittelen lukemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekkaan oikeastaan koskaan lukenut sarjakuvakirjoja, joten kiitos vinkistä!

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  4. Hei taidanpa jopa osallistua kun listassa on parikin kirjaa, jotka vähän kiinnostelisi! Joulukirjaa en osaa suositella oikein, mutta esimerkiksi viimeksi lukemani Cecilia Samartinen Señor Peregrino oli vähän kevyempää luettavaa näin jouluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PS. Ja tämän hetken kuuma suositus on Linn Ullmannin Aarteemme kallis.

      Poista
    2. Senor Peregrino löytyykin omasta hyllystäni, mutta Ullmanin kirja pitääkin kirjoittaa ylös.

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  5. Minäkin voisin olla halukas osallistumaan. Olen elämäni aikana lukenut ehkä kolme jouluaiheista kirjaa, joista kaksi on ollut lastenkirjoja (ja joista toisen nimeäkään en enää muista), mutta Dickenssin Saiturin joulu/Joulutarina - miten sitä nyt haluakaan kutsua - on yksinkertaisesti loistava! Eikä edes haittaa että siitä on nähnyt 125 elokuvaversiota ja että juonen osaa ulkoa.

    Kahdella arvalla mukana siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saiturin joulu on ihana ja itsekkin olen nähnyt sen 100 elokuvaversiota aina Barbie versiosta lähtien, mutta koskaan en kyllästy. :)

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  6. Kahdella mukana! Minun ikimuistoisin joulukirjani on Michel Tournierin valtavan upea Kolmen kuninkaan kumarrus, jonka aion santsata ja blogata tänä jouluna.
    Iloista joulunodotusta ja tähtien tuiketta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoinkin ylös tuon mainitsemasi kirjan.

      Iloista joulunodotusta sinullekkin ja onnea arvontaan! :)

      Poista
  7. Jee, mukana ollaan ja kahdella arvalla! Ellet ole vielä lukenut Gremillonin Uskottuni -teosta, mie suosittelen! Jouluun ei liity, mutta kirja on hurjan koskettava tarina äidinrakkaudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lukenut, joten listalle menee! :)

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  8. Osallistun kahdella ja ehdottomasti tähtään kirjaan Donald Spoto: Marilyn Monroe;-) Kerään Marilynin elämänkertoja ja Spoto vielä puuttuu.

    VastaaPoista
  9. Kahdella mukana minäkin :) Jouluun sopisi tietenkin Tove Janssonin Taikatalvi. Minua houkuttaisi aloittaa jouluna J.R.R. Tolkienin Hobitti eli sinne ja takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huuh, Tolkien on minulle iso nounou, jokin hänen kirjoissaan vain tökkii. Taidan tyytyä kyseiseen elokuvaversioon. :DDD

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  10. Arvonnassa mukana ollaan! :) Ja kahdella tietty. ;)

    Mieleeni ei yhtäkkiä tule mitään jouluaiheista romaania. Lastenkirjosita mieleen tulee useampi, kuten vaikkapa Mauri Kunnaksen ihanat joulukirjat. Samoin minulle tuli mieleeni Tove Janssonin Taikatalvi, vaikkei se kyllä jouluun varsinaisesti liitykään. Ja jos jotain kevyempää haluaa lukea jouluna, niin suosittelen sitten vaikkapa Eve Hietamiehen Tarhapäivää jos et ole sitä jo lukenut: siinä ainakin vietetään joulua sangen huvittavissakin merkeissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarhapäivä odotteleekin kirjastopinossa. :) Mauri Kunnakset ovat kyllä iki-ihania, samoin muumit!

      Onnea arvontaan! :)

      Poista
  11. Tokihan sitä arvontaan pitää osallistua. Ainakin yhdellä. Näin aamutuimaan ei aivoista löydy muuta jouluista lukukokemusta kuin poikien suosikki aikoinaan eli "Shh, Joulupukki", jossa joulupukki yrittää viedä hiljaa lahjoja, mutta onnistuu aina pitämään meteliä ja sitten pitää sanoa "shh". Sitä tuli luettua erinäisiä kertoja... kahdella siis, jos tuo lasketaan :-)

    VastaaPoista
  12. Mukaan myös :) Omia joululemppareitani on Mauri Kunnaksen jouluaiheiset kirjat, samoin kuin edellä kommentoineella Jonnalla :P Muuten ei ole pahemmin tullut jouluaiheisia kirjoja luettuakaan.

    VastaaPoista
  13. Osallistun myös kahdella. Ainoa jouluaiheinen kirja joka nyt juuri tulee mieleen on Baldaccin Jouluksi kotiin. Kevyt road-kirja jonka lukaisee nopsaan.

    VastaaPoista
  14. Nyt ei kyllä irtoa muistilohkoista yhtään jouluun sijoittuvaa kirjaa joten olen sitten varmaan yhdellä arvalla mukana. Tuo palkintokirjaluettelo on mielenkiintoinen, vaan yksi kiinnostus on ylitse muiden; Titanicin kohtalonyö.

    VastaaPoista
  15. Mä olen myös kahdella arvalla mukana. :) Lukemiseksi voisin suositella Yann Martelin hienoa Piin elämä -kirjaa, josta on nyt tullut teattereihin kehuttu 3D-leffakin! Itselleni se ainakin oli tosi koukuttava ja vaikuttava lukukokemus.

    VastaaPoista
  16. Kahdella mukana arvonnassa.. Tosin mitään jouluaiheista ei nyt tule mieleen, kun en musita semmosia lukeneenikaan.. Eve Hietamiehen Yösyöttö on loistava, sen lienet jo lukenutkin..
    Mutta sitten jos dekkarit kiinnostaa niin suosittelen tutustumaan Mari Jungstedtin tuotantoon. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti