perjantai 1. helmikuuta 2013

Tammikuun luetut!

Kylläpä tammikuu vierähtikin nopeasti! Tammikuussa on alotettu pakollinen "joulun jälkeen syön terveellisesti" -dieetti, saatu tuloksia ja sorruttu sen jälkeen syömään taas miten sattuu. Tammikuussa on kärsitty lapsen korvatulehduksesta ja valvottu öitä. Tammikuussa on voivoteltu lumen määrää (varsinkin eilen kun aura-auton jälkeen en päässyt asunnostamme ulos ilman miesapua) ja haaveiltu kesästä. Tammikuussa on opeteltu kirjoittamaan 2012 sijaan 2013 (tammikuussa on pyyhekumi kovalla käytöllä, koska menee ainaki kaksi viikkoa että se jälkimmäinen muuttunut numero tulee edes välillä vahingossa oikein). Tammikuussa on kierretty hikihatussa alennusmyyntejä ja tehty hienoja löytöjä. Lupasin olla ostamatta tammikuussa yhtään uutta kirjaa ja olen pysynyt lupauksessani, hyvä minä! Mutta ennen kaikkea tammikuussa on tullut luettua huikeita teoksia ja tammikuu on ollut erinomainen lukukuu! Mitenkäs teillä?

Luin seuraavat kirjat:
 • Jane Stanton Hitchcock: Seurapiirimurhia
 • Eve Hietamies: Yösyöttö
 • Graham Moore: Kuolema Sherlock-seurassa
 • Anni Blomqvist: Myrskyluodon Maija
 • Helena Waris: Uniin piirretty polku
 • Jennifer Egan: Aika suuri hämäys
 • Sam Christer: Stonehengen perintö
 • Tahmima Anam: Kulta-aika
 • Sarah Winman: Kani nimeltä jumala
 Rakastuin suunnattoman paljon Yösyöttöön, jonka haluan ehdottomasti saada omaan hyllyyn. Yösyöttö oli minulle lohdullinen kaverikirja. Myrskyluodon Maija oli minulle pettymys, jonka parissa kyllästyin. Ihastuin Wariksen Uniin piirrettyyn polkuun ja sen tunnelmaan ja yllätyin siittä kuinka hyvin viihdyin Eganin Aika suuri hämäyksen parissa. Vähän meinasi Kulta-ajan jälkeen iskeä lukujumi päälle, koska kirja oli jotenkin niin puuduttavaa luettavaa, mutta onneksi Kani nimeltä jumala pelasti minut pahemman luokan jumilta.

Oikein aurinkoista ja lukurikasta helmikuuta teille kaikille. Jo 98 lukijaa, sehän on kohta arvonnan paikka!
-Aletheia

4 kommenttia:

 1. Sinun tammikuusi on ollutkin vallan hyvä kirjojen suhteen. Minulla tammikuu oli ostettujen kirjojen suhteen runsas, mutta luettuja kertyi vähän. Hih ja minä en koskaan voisi olla ostamatta tammikuussa uusia kirjoja, muina kuukausina kyllä, mutta täytyyhän ne alet nyt hyödyntää! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen aina kaikki alennusmyynnit ravannut läpi, mutta nyt pysyin kovana. Olen suunnattoman ylpeä itsestäni, että löysin jostain sieluni sopukoista tämmöistä tahdonvoimaa. :D

   Poista
 2. Heipsan, blogistani löytyy sinulle haaste :)

  VastaaPoista