keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Huhtikuun luetut!

Sinne meni huhtikuu ja suurin osa lumistakin. Nyt olen jo päässyt pari kertaa nauttimaan kirjasta takapihalle ihanaan auringonpaisteeseen. En malta odottaa kesän helteitä! Huhtikuu on ollut ihan tyydyttävä lukukuu, muut asiat ovat kuitenkin vieneet enemmän huomiotani enkä ole ehtinyt samalla tavalla panostaa lukemiseen. Tai siltä minusta ainakin tuntuu. Lukusaldo on kuitenkin ihan hyvä; 8 kirjaa.
 • Lionel Shriver: Poikani Kevin
 • Sergei Lukjanenko: Yöpartio
 • Amy Tan: Keittiöjumalan vaimo
 • Karin Brunk Holmqvist: Pieni potenssipuoti
 • Philippa Gregory: Punainen kuningatar
 • A.S.Byatt: Ragnarök: Jumalten tuho
 • J.S.Meresmaa: Mifongin aika
 • Kelly Thompson, Becky Alexander, Fiona Burgler: Suuri Fitness kirja
Kaikista muista on tulossa postaus, mutta Suuresta Fitness kirjasta en jaksa alkaa vääntämään mitään. Jos Fitness kiinnostaa niin kannattaa ehdottomasti vilkuilla läpi; hyviä treenivinkkejä ja tosi perusteellisesti neuvottuna erilaisia liikkeitä ja kattavia jumppaohjelmia, jotka voi toteuttaa kotona. Itse otin lähinnä vinkkejä kuntosaliohjelman tueksi kotona tehtäväksi, mutta kirja itsessään sanoo takakannessa näin: Eikö aikasi riitä kuntoiluun? Onko motivaatiosi hukassa? Ovatko kuntosalien jäsenmaksut mielestäsi liian korkeita?Suuri fitness-kirja on henkilökohtainen jumppaohjaajasi. Tämä huippuammattilaisten kirjoittama kirja näyttää useiden käytännönläheisten esimerkkien avulla, miten voit muovata harjoittelun juuri sinulle sopivaksi.Kirjan avulla muovaat kehostasi juuri sellaisen, kuin olet aina toivonut, huomioiden omat tarpeesi, tunnetilasi, elämäntapasi ja tavoitteesi.

Toukokuu onkin vilinää ja vilskettä täynä. Saa nähdä miten ehdin lukemaan, tarkoituksena on nyt laittaa treenaamisessa isompi vaihde silmään, lisäksi toukokuussa on synttäriryntäys, kaikki läheiset ja tutut ovat päättäneet syntyä toukokuussa. Lisäksi oman mukulan 1v. synttäreiden suunnittelu ja valmistelu alkaa toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa sitten juhlitaankin ensimmäistä merkkipäivää. Mutta blogia en ole jättämässä, voi vain olla että postaustahti harvenee. Tai sitten ei, lukeminen on niin rakas harrastus, kuin myös tämä blogi, että en voi jättää vähemmälle, vaan laitan ajan riittämään. 

Ihanan aurinkoista toukokuuta kaikille! 

-Aletheia

4 kommenttia:

 1. Ihana toukokuuta myös sinulle ja tsemppiä vuosikkaan synttärivalmisteluihin! <3 Mun esikoisella on myös toukokuussa synttärit, täyttää jo 9v! Huimaa!

  Ps. tykkäsitkö/suositteletko mulle Pientä potenssipuotia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Pieni potenssipuoti oli ihan lukemisenarvoinen hauskakirja, mutta ei kuitenkaan niin hauska kuin aluksi oletin. Se on lähinnä hyväntuulen kirja, joten jos luet niin ei kannata odottaa liikoja. Mutta kokeile ihmeessä päähenkilöt ovat ihania kirjassa! <3

   Se tuntuu että aika menee ihan siivillä noiden lasten kanssa. Tsemppiä sinnekkin esikoisen synttärivalmisteluihin. :)

   Poista
 2. Hyvin olet kuitenkin saanut viime kuussa luettua, siis minun mittapuullani :) Poikani Kevin on kyllä hieno kirja. Kirjoituksesi siitä oli mennyt minulta ohi, kuten suurin osa muidenkin blogien kirjoituksista viime aikoina, mutta nyt nyökytellen luin mielipiteesi siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No loppujen lopuksi ihan kivasti tuli luettua. :D Kevin on kyllä unohtumaton lukukokemus! :)

   Poista