sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Muistutus Oi Maamme Suomi haasteesta

Vuosi sitten itsenäisyyspäivänä heitin ilmoille Oi maamme Suomi -haasteen. Lupasin että eniten pisteitä saanut lukija palkitaan itsenäisyyspäivänä. Mutta koska koulutyöt vievät aikaani niin palkitsen eniten lukeneen viimeistään 15.12 mennessä. Eli ilmoittakaa tuloksenne tämän postauksen alle 6.12 mennessä ja yhteispistemäärä. Jokaisesta luetusta kirjasta yksi piste ja jos sai kirjan jokaiseen maakuntaan saa pottiin lisätä 10 pistettä. Palkintona on 20€ suuruinen lahjakortti joko Adlibrikseen tai Suomalaiseen kirjakauppaan, ilmoitan kun päätän kumpaan. ;)

-Aletheia

6 kommenttia:

 1. Hieno haaste, laskin, että olen blogannut 24:sta suomalaisesta kirjasta, ja ennen määräaikaa vielä kolmesta. Maakuntia on vähän: Pohjanmaa, Pirkanmaa, Häme, Karjala, Uusimaa/Helsini ja Varsinais-Suomi, aika moni määrittelemätön paikka. En kuitenkaan osallistu itse kilpailuun :)

  VastaaPoista
 2. 27 kirjaa 22 kirjailijalta. Maakunnat: Ahvenanmaa, Häme, Kainuu, Keski-Suomi,Lappi, Pohjanmaat, Savo, Karjalat, Uusimaa,

  (Kymenlaakso ja Varsinais-Suomi jäi valtaamatta)-

  VastaaPoista
 3. Ai niin, olihan siellä Pirkanmaakin, unohtui listastani mainita.

  VastaaPoista
 4. Itse sain luettua 15 maakuntaa, 27 teosta. Vieläkö ehdin mukaan? Unohdin täysin ilmoittaa tänne, miten itsenäisyyspäivä tulikin näin äkkiä!

  http://kirjakaapinavain.blogspot.fi/p/haasteet.html tuolta löytyy haastekoontia.

  VastaaPoista
 5. Mukava haaste, luin paljon mielenkiintoisia kotimaisia kirjoja! Kiitos!

  Kaikkiaan luin 35 tähän haasteeseen sopivaa kirjaa, vähintään yhden jokaisesta maakunnasta, eli koko Suomi tuli matkatuksi ja valloitetuksi.

  Tässä linkki haasteen koostepostaukseen, jossa myös luettelen kaikki luetut kirjat:
  http://kirjanpauloissa.blogspot.fi/2013/12/oi-maamme-suomi.html

  VastaaPoista
 6. Unohdin ilmoittautua tänne, mutta ei haittaa, haastesuoritukseni jäi niin mitättömäksi ettei tuloksella paljon juhlita! Luin haasteaikana 22 kotimaista kirjaa, mutta maakuntia kertyi monen kirjan Uudenmaan lisäksi vaivaiset kaksi, soveltaen ehkä pari lisää. Jatkossa täytyy yrittää kotimaanmatkailla monipuolisemmin! :) Haastetuumintaa täällä: http://lurunluvut.blogspot.be/2013/12/itsenaisyyspaivan-kunniaksi-13.html

  VastaaPoista