lauantai 18. lokakuuta 2014

Miina Supinen: Orvokki Leukaluun urakirja

Ammatinvalinnan psykologi Orvokki Leukaluu tarjoilee tässä kirjassa kaiken mitä tarvitset, jos haaveenasi on suunnata uraputkeen, toimistokuutioon tai vaikka tiskikoneen jylyyn pilkkomaan vihanneksia; 40 selvitystä suomalaisille sopivien ammattien perimmäisestä luonteesta.

Ai että oli ihanaa lukea taas kirja, joka sai minut nauramaan. Orvokki Leukaluun nasevat vastaukset hänelle tulleisiin kirjeisiin saivat väkisinkin nousemaan hymyn huulille. 

Kirjan taustana on Miina Supisen Ylelle kirjoittamat pakinat, jotka on lukenut ja näytellyt Miitta Sorvali. Puolet tämänkin kirjan uraohjeista on kuultu radiossa. Näin kertoo internet, mutta minulta koko Orvokki Leukaluu on mennyt ohi korvien. Oletan sen johtuvan siittä että en kuuntele radiota ja jos kuuntelen niin en ainakaan Ylen kanavia. Jäin vain miettimään että tämä olisi varmasti ollut hauskempi äänikirjana, sillä äänikirjakin on Miitta Sorvalin lukema. Lainaankin äänikirjan heti kun siihen kirjastossa törmään. 

Oikein sopiva ja pikainen välipala kirja, joka saa hyvälle tuulelle. Ei kai tästä juuri sen kummempaa voi sanoa. Toki olisin voinut lukea hiukan enemmänkin uraohjeita. 

Annan kirjalle 4 / 5 pistettä!

Tietoa kirjasta:
Kustantamo: WSOY
Ilmestynyt: 2013
Sivuja: 134

Mistä minulle ja miksi: Kirjaston uutuushyllystä jälleenkerran löysin. Kirjan hauska nimi oli jäänyt mieleen jo WSOY:n katalogista ja muutama kehuva kanssabloggarin postaus sai minut lisäämään kirjan TBR-listalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti