J.R. Ward: Ikuinen rakastaja

Kun yönvarjot laskeutuvat New Yorkin Caldwellissa, alkaa kuolettava ajojahti vampyyrien ja heidän metsästäjiensä välillä. Vampyyrirodulla on puolustajanaan vampyyrisoturien salainen veljesjoukko: Mustan tikarin veljeskunta. Rhage, jonka sisällä raivoaa hurja peto, on veljeskunnan vaarallisin jäsen. Hän on paras taistelija, mutta hänen sisällään lymyää Kirjurineitsyen langettama synkkä kirous. Mary Luce on kokenut elämässään kovia. Hän joutuu tahtomattaan sisälle vampyyrien maailmaan ja tarvitsee Rhagen suojelua. Pian Rhage kuitenkin huomaa, että hänen on saatava Mary omakseen.

Ensimmäisessä sarjan osassa tutustuttiin veljeskunnan sokeaan soturiin Wrathiin, joka löysi oman rakkautensa ja pelastajansa. Tässä osassa onkin sitten vuorossa Rhagen ja Maryn rakkaustarina. Vaikka toisessa osassa tarkastellaan lähemmin nyt Rhagea, saa lukija kuitenkin tietää mitä ensimmäisestä osasta tutuksi tulleille henkilöille kuuluu.

Tämä on ihan täyttä viihdekirjallisuutta, mutta välillä on niin pakko saada lukea tälläistä eroottisesti latautunutta hömpän pömppää ja heittää aivot narikkaan. Ensimmäiseen osaan hullaannuin täysillä, tälle lämpeneminen kesti hiukan kauemmin, mutta kyllä olin sitten jälleen koukussa. Veikkaan kirjan lopun perusteella että kolmannessa osassa kerrotaan sitten Zsadistin ja Bellan rakkaustarina. 

Oikein oivallista välipala kirjallisuutta vampyyrikirjojen ystäville. Tässä toisessa osassa kuitenkin alkoi jo ärsyttämään naisten nimittely naaraiksi.

Annan kirjalle puhtaasti viihdyttävyytensä perusteella 4 / 5 pistettä!

Tietoa kirjasta:
Kustantamo: Basam Shakti
Ilmestynyt suomeksi: 2010
Alkuteos: Lover Eternal (2006)
Sivuja: 447
Suomentanut: Marke Ahonen

Mistä minulle: Kirjastosta

Kommentit