lauantai 27. helmikuuta 2016

Viiden kirjan haaste

Kiitos Viiden kirjan haasteesta Cilla Cilla In Wonderland -blogista


1. Kirja, jota luen parhaillaan

Tällä hetkellä luen Haruki Murakamin Värittömän miehen vaellusvuosia. Ihana kirja, Murakami on suosikki kirjailijoitani.  <3


2. Kirja, josta pidin lapsena

Luin hirveän paljon lapsena, vaikea siis sanoa vain yhtä josta pidin. Suosikkejani olivat mm. Neiti Etsivät, Anni Polvan Tiina-sarja, Veljeni Leijonamieli ja tietenkin rakastin Harry Pottereita. Halusin niin kovasti oman kirjeen Tylypahkaan. Palaan edelleenkin säännöllisesti Pottereiden pariin.
3. Kirja, joka jäi kesken

Viimeisin kirja, jonka jätin kesken ja muistan se jättäneeni kesken aivan tarkoituksella on Mark Helprin Talvinen tarina. Sitä kirjaa ei kertakaikkiaan jaksanut lukea. Mutta elokuvana se oli aivan ihana.


4. Kirja, joka teki vaikutuksen

Näitä on todella paljon. Varmaan ensimmäinen kirja, jonka muistan tehneen syvemmän vaikutuksen on Dave Pelzerin Pimeän poika. Vieläkin nousee iho kananlihalle, kun muistelen kirjan tapahtumia.
5. Kirja, johon palaan uudelleen

Mainitsinkin jo Potterit. Toinen kirja lapsuudesta, jonka maisemiin haluan säännöllisesti palata on Tarina vailla loppua.

En nyt ala haastamaan ketään, kun en muista missä kaikkialla tämä on jo kiertänyt. Mutta tehköön ken haluaa.

2 kommenttia:

  1. Olisi ollut mahtavaa, jos olisin ollut lapsi Pottereiden ilmestyessä. Mutta ihmeellisesti ne hurmasivat minut aikuisenakin. Höpsähdin kirjoista niin, että luin osia kaakaota juoden ja kurpitsapiirakkaa syöden. :)

    VastaaPoista
  2. Pidän Talvisesta tarinasta kirjana, mutta elokuva on vielä hienompi. Olen samaa mieltä Pihin naisen kanssa ja kade. Ei ollut Pottereita eli ilo oli revittävä Susan Cooperin kirjoista.

    VastaaPoista