sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Blogger Recognition Award


Sain Cillalta Blogger Recognition Award -palkinnon. Olipa mukava yllätys, kiitos sinulle! :)

Haasteen säännöt:
1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti, kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä kymmenen bloggaajaa palkinnonsaajiksi.

  • Olen pitänyt jo vuosia, pikku tytöstä asti kirjapäiväkirjaa, johon merkitsin kaikki lukemani kirjat. Aloin ajattelemaan, että olisi kiva aukaista tunteita ja ajatuksia, joita kirjat ovat minussa herättäneet. Minulla ei ollut lukevia ystäviä juuri, joten ei ollut montaa ihmistä, joiden kanssa saatoin kirjoista keskustella. Lueskelin muutamia kirjablogeja, joista hain lukuvinkkejä. Aloin lopulta itsekin kirjoittamaan blogia, joka oli aluksi salainen. Rohkaistuin lopulta laittamaan blogin julkiseksi, vaikka olin varma ettei se erotu kirjablogien maailmassa, jossa oli paljon toinen toistaan ihanempia kirjablogeja. Mutta niin vain sain lukijoita pikku hiljaa ja kommentteja. Rohkaistuin enemmän ja enemmän kirjoittamaan sekä jakamaan ajatuksia. Löysin oman tyylini tehdä tätä hommaa. 
  • Muista hyvät käytöstavat ja pitää hyvä maku hommassa, niin blogiasi on miellyttävämpi lukea. Siisti ulkoasu on myös plussaa, mutta muista aina tarkistaa että fontti on tarpeeksi iso ja erottuu taustasta. Paljon hyviä ohjeita ulkonäön muuttamisesta ja kehittämisestä onkin näiden haasteiden myötä ollutkin.
  • Kerro rohkeasti mielipiteesi, jokaisella on oma näkemyksensä ja kokemuksensa. Se herättää keskustelua, joka on aina toivottavaa kirjoista puhuttaessa. 
  • Vuorovaikutus blogistaniassa. Totta kai olet blogistaniassa sellaisena kuin olet ja juuri niin sosiaalinen kuin itsestä tuntuu hyvältä, mutta täältä voi saada hyviä tuttavuuksia ja toisten blogeista mahtavia lukuvinkkejä ja uusia näkökulmia jo lukemiisi kirjoihin. Uskalla kommentoida. Itselläni monesti aktiivisuus on jäänyt vähemmälle ajanpuutteen vuoksi ja se kyllä harmittaa.
  • Pidä homma mielekkäänä, eläkä ota liikaa stressiä julkaisutahdista tai haasteista tai muistakaan. Mutta haasteet ovat ihan mahtava keino laajentaa itselle vieraampien genrejen puolelle, saada uutta luettavaa, tutustua erilaiseen kirjallisuuteen ja kaikki hauskalla tavalla.
Nyt on kyllä paha nimetä ketään, kun en yhtään tiedä ketkä kaikki tämän ovat jo saaneet. Sitä paitsi, en osaa yhtäkkiä sanoa vain 10 hyvää blogia. Jokainen, joka blogia pitää on tämän palkinnon mielestäni ansainnut. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti