Kun tyhjensin kirjaston...

Kävin tuossa taannoin kirjastossa palauttamassa kirjoja ja tarkoitukseni oli lainata vain pari kirjaa kesälukemiseksi. No, saatoin vähän innostua. Toki myös osasyyllinen oli valinnan vaikeus ja se, että pakko lainata jos seuraavalla kerralla kirja ei olekkaan paikalla. Niin, ja selittää ne hiihtäjätkin, kun suksi ei luista.



  • Susan Fletcher: Tumman hopeinen meri
  • Kate Atkinson: Joka lapsia ja koiria rakastaa
  • Donna Tartt: Tikli
  •  Inga Röning: Hippiäinen & Unisammakko
  • Sarah Waters: Parempaa väkeä
  • Jane Austen & Seth Grahame-Smith: Ylpeys ja ennakkoluulo ja zombit
  • Robert Galbraith: Silkiäistoukka
  • Anni Kytömäki: Kultarinta
  • Eowyn Ivey: Lumen lapsi
  •  Jeffrey Eugenides: Middlesex
  • Julie Kibler: Matkalla kotiin
  • Taiye Selasi: Ghana ikuisesti
  • Kati Hiekkapelto: Kolibri
  • Sirpa Kähkönen: Graniittimies
  • Mamen Sánchez: On ilo juoda teetä kanssasi
  • Kiba Lumberg: Musta perhonen
  • Joel Haahtela: Katoamispiste
  • Kishwar Desai: Postimyyntilapset
  • Aki Ollikainen: Nälkävuosi
  • Romain Puértolas: Tyttö joka nielaisi Eiffel-tornin kokoisen pilven
  • Alice Hofman: Noitasisaret
  • Umberto Eco: Ruusun nimi
  • Herman Koch: Naapuri
 Hyviä löytöjä kertakaikkiaan. Nyt vain lukemaan. 

Kommentit

  1. Wau mikä kasa! :D Mä yritän hiljalleen lukea omaa hyllyä läpi ryhtyäkseni sitten taas aktiivisemmaksi kirjastonkäyttäjäksi. Se on kyllä mahtava paikka kun sieltä voi noin vain tuoda tuommoisen pinon kotiin! :)

    VastaaPoista
  2. Ruusun nimi on ainakin todella koukuttava teos, tykkäsin siitä kovasti! :)

    VastaaPoista
  3. Siinä on ainakin varaa valita :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, että jollain muullakin käy näitä kirjastoreissuja :D Olin kyllä ylpeä itsestäni eilen kun hain pelkän varaukseen tulleen kirjan. :) Kun kotona siis odottaa jo muutenkin suuri pino kirjaston kirjoja (oman hyllyn lukemattomista puhumattamakaan).

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoisia kirjoja paikalla. Toivotan mieluisia lukuhetkiä. S

    VastaaPoista
  6. Ihanaa! Toivottavasti et joutunut raahaamaan näitä kävellen kotiin.

    VastaaPoista
  7. Lista täynnä herkkupaloja! Ruusun nimi on yksi lempparini, mutta vaatii rauhallista syventymistä. Nälkävuosi ja Katoamispiste tuli puolestaan hotkaistua nopeasti. Ghana ikuisesti ja Kultarinta kiinnostavat todella paljon. Pitääpä kuikuilla kirjaston suuntaan. :)

    VastaaPoista
  8. Hehee tutun kuuloiset suunnitelmat ja kuitenkin kirjastosta lähtee pari kassia pursuten kirjoja ja viimeksi matkalla niitä raahaten mietin, että oliko aivan kaikki pakko lainata :D Kyllä oli.

    Tikli, Lumen lapsi ja Ruusun nimi ovat ainakin todella hyviä:) Listaltasi löytyy myös monen monta kirjaa, joihin haluaisin minäkin tutustua, joten seurailen mielenkiinnolla edistymistäsi tuon kasan kanssa ;)

    VastaaPoista
  9. Mahtava kasa ja miten erilaisia teoksia! Meidän kuuluisa kirjastomme oli kesäsulussa, joten ystäväni lainasi minulle kotipitäjästään KAIKKI Nesserin kirjat:) Kirjastonhoitajakin oli nauranut, että 'nyt meillä ei ole sitten yhtään Nesseriä'. Ystävän teko<3

    Onneksi Ruusun nimi on minulla vain saksaksi, sillä etiäiseni sanoo, että se ei ole mun juttu. Kochin Naapuri on erinomainen. Ehdottomasti suurimman vaikutuksen minuun teki Watersin Parempaa väkeä! Siinä vasta kirja.

    Iveyn Lumilapsi on myös aivan erityinen teos...sitä ei unohda, kun kirjan kannet ovat sulkeutunueet.

    <3

    VastaaPoista
  10. Haa, tiedän tunteen, kun kirjastossa pöyrii silmät kiiluen hyllyjen välissä ja sitten tulee raahattua jäätävät määrät luettavaa :D. Tikli ja Ruusun nimi on jo kahdestaan aika tuhti paketti. Kaikkea ihanaa olet löytänyt... tuota Hoffmanin kirjaa en olekaan nähnyt, pitäätä tutkia olisiko se minun makuuni.

    VastaaPoista
  11. Pinostasi löytyy paljon semmoisia, jotka on minunkin lukulistallani :)

    Blogissani on sinulle haaste, jos vaikka haluaisit osallistua. Yritin katsoa, oletko jo tehnyt sen, mutta en ainakaan löytänyt :)

    http://neverendingly.blogspot.fi/2016/08/unpopular-bookish-opinions-haaste.html

    VastaaPoista
  12. Pakko kommentoida taas yhteen tällaiseen useamman vuoden takaiseen postaukseen, kirjastopostaukset ovat aina kivoja ja inspiroivia :D Olen käynyt itse tällä viikolla _kaksi_ kertaa kirjastossa... Tänään perjantaina (11.9.) vähän jopa hetken mielijohteesta, koska oli yksi palautettava kirja ja sain sitä kautta tekosyyn käydä vain pyörähtämässä. Halusin myös tehdä pienen pyörälenkin ja kaupunkini suurimpaan kirjastoon on kotoani muutaman kilometrin matka.

    Olen koettanut pitää itselläni säännön, että maksimissaan 10 kirjaa saa olla kerrallaan lainassa ja uusia kirjoja saa lainata vain sen verran, kuin palauttaakin kirjastoon. No, eihän se ihan nappiin taas mennyt tänäänkään: palautin yhden ja lainasin 4 uutta kirjaa. Mutta puolustaudun sillä, että tämän hetkisistä 15 lainastani 5 on sarjakuvia, eli periaatteessahan tuo 10 kirjaa toteutuu, koska "vain" 10 kirjoista ovat romaaneja... ;) Ei sillä, etteivätkö sarjakuvat olisi oikea luettavaa - muutama noista sarjiksista on aika paksuja. Juupa juu, näin koetan vain huijata ja perustella itselleni addiktiotani.

    Tällä hetkellä on kesken vieläpä yksi oman hyllyn kirja (ihan suunnitellusti kylläkin), joka ei vain ihan nappaa sillä tavalla, kuin toivoisin. Ensimmäinen Kaari Utrioni, ja tavallaan tykkään, mutta sitten taas toisaalta en ihan niin paljoa.

    Ihanaa, että meitä kirjastoaddikteja on muitakin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjastot on paikka, jossa oma sielu lepää. Arvaappa vain, kun olen tällä hetkellä kirjastossa töissä, että miltä omat lainapinot näyttää. Täytyy aina hillitä itseä ettei joka vuoron päätteksi lainaa kaikkia kiinnostavia kirjoja. :D

      Mut sulla on ihan hyvän perustelut kuitenkin lainoille. Periaatteessa sulla on lainassa vain 10 kirja kirjaa. ;D

      Poista

Lähetä kommentti