Extempore lukumaraton!



En ole saanut tilaisuutta osallistua blogistaniassa pyörineisiin lukumaratoneihin, sillä ne eivät oikein koskaan sovi kotiäidin almanakkaan. Mutta nyt viikonloppuna kaikki lapset ovat pois kotoa ja mieskin suurimman osan ajasta, niin  mikäs sen parempi sauma piettää pieni lukumaraton. Toki tämä pitää piettää soveltaen, sillä huomenna illalla on jo sovittua menoa neljäksi tunniksi. Tuntuisi ikävältä menettää se ajassa, joten siirrään sen 4h toiseen päähän maratonia.

Aloitan huomenna lukemaan klo. 14.00, koska pitää käydä ensin kirjastossa. En siis vielä tiedä edes mitä tulen maratoonilla lukemaan, omasta hyllystäkin löytyisi vaikka ja mitä potentiaalisia ehdokkaita, mutta kirjasto on pakko koluta ensin myös. Mennään huomenna siis aivan fiilis pohjalta. Maratoni keskeytyy huomenna klo. 18-22, mutta lopetan sen puolestaan sunnuntaina sitten klo. 18.00

Katsotaan mitä tulee luettua ja miten jaksan lukea. Huomenna maratonin alkaessa teen päivittyvän maraton postauksen, josta voi seurata extempore maratonin etenemistä.

Jos on muitakin, joilla on mahdollisuus osallistua nyt viikonloppuna extempore maratoniin ideana lukea fiilispohjalta ehkä vähän soveltaen 24h (toki pitää nukkua ja syödä välissä), niin ei kun mukaan vaan!


Kommentit

  1. Ex tempore -maratonit ovat mitä mainioin harrastus.
    Itse lähdin vähän samaan tapaan lukemaan nyt sarjiksia, joskin taidan lopetella silloin kun huomenna aloitat...

    VastaaPoista
  2. Voi että! Josko sitä pääsisi joskus osallistumaan maratoniin itsekin 😁

    VastaaPoista

Lähetä kommentti