maanantai 2. kesäkuuta 2014

Toukokuun luetut

Sinne meni toukokuukin vilinällä ja nyt on jo kesäkuu. Kesäkin on viimein täällä ja täällä pohjoisessakin on saatu nauttia jo muutamista lämpimistä ilmoista. Toukokuu tuntui olevan meidän perheen kohdalla melkoisen vauhdikas ja tapahtumarikas, joka näkyy aivan suoraan minun silmäpussien koosta.Tässä kuussa juhlittiin poikamme ristiäisiä, kummitytön ristiäisiä, parit synttärit, yhdet päättäjäiset ja olihan se äitienpäiväkin tässä kuussa. Eli kakkua on tullut mätettyä siinä määrin että ajatuskin kermavaahdosta saa kylmät väreet kulkemaan selkää pitkin. Lisäksi tässä kuussa aloitin pitkästä pitkästä aikaa ah, niin rakkaan saliharrastuksen. Sopii hirveän hyvin tuo jäätävä kakun mättäminen tuon harrastuksen kanssa yhteen, varsinkin kun omiin henkilökohtaisiin tavotteisiin pääseminen vaatii säntillisen ruokavalion noudattamista. Mutta jos ihan vähän syö kakkua silleen vaihvikkaa niin eihän sitä lasketa? Kakuista puheen ollen, perjantaina pitäisi leipoa esikoispojan syntymäpäiville KAKKUA. Loppukuusta olisi myös muutamat syntymäpäivät taas tiedossa. :D

Joo mut tää ei oo kakkublogi, joten lopetetaan avautuminen kakuista (jotka on jämähtänyt mun vyötärölle) ja mennään laihaan lukusaldoon, joka on suoraan verrannollinen noiden kakkukestien määrään, sillä viikonloppuisin PITÄISI olla enemmän aikaa lukea kuin viikolla. Eli toukokuussa luin seuraavat kirjat:

  • Colm Tóibín: Äitejä ja poikia
  • Miina Supinen: Orvokki Leukaluun urakirja
  • Susanna Kovanen & Harri Lapinoja: Ruokapyramidihuijaus
  • Enni Mustonen: Paimentyttö
  • Terhi Rannela: Punaisten kyynelten talo
  • Liza Klaussmann: Punaisen sään tiikerit
Ehdottomasti koskettavin ja paras lukukokemus oli Rannelan kirja. Mutta vaikka luin toukokuussa vähän niin positiivista on se että luin vain hyviä kirjoja!

Ihanaa kesää kaikille teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti