perjantai 10. elokuuta 2018

YA-lukuhaasteen koonti


Kuukausi vaihtui elokuuksi ja samalla päättyi Sivujen välissä -blogin Hannan helmikuussa aloittama YA-lukuhaaste. Sain kuin sainkin haasteeseen lukemiani kirjoja uudelleen järjestelemällä bingon aikaiseksi ja yhden kirjan siihen vielä päälle. Ihanteellista olisi jos olisin saanut toisenkin bingon, mutta harmillisen vähän tulee luettua YA-kirjallisuutta.

Sain bingon ensimmäisestä pystyrivistiä:
- Kirja omalta TBR-listalta: John Greenin Tähtiin kirjoitettu virhe
- Kirja, jota et muuten lukisi: Anne Leinosen Kirjanoita
- Oma suosikkigenre: Suzanne Collinsin  Vihan liekit
- Kirjasta on tullut/on tulossa elokuva: Victoria Aveyardin Punainen kuningatar
- Kirjailija, jota et ole lukenut aikaisemmin: Maria Turtschaninoffin Maresi
- Lyhyt kirja: Helena Wariksen Linnunsitoja

Luin lisäksi myös Turtscahninoffin Naondelin, jonka olisin sijoittanut kohtaan jatko-osa sarjaan. Olisin lähtenyt yrittämään seuraavaa bingoa alimmaiselle riville vaakaan, jos aikaa olisi ollut enemmän.

Olen tyytyväinen kuitenkin, että sain edes yhden bingon!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut bingosta! Kun tämä haaste ilmestyi, iso bingoruudukko vaikutti minusta liian haastavalta enkä uskaltautunut mukaan haasteeseen, kun ajattelin etten ole mikään YA:n lukija. Mutta sinunkin listaltasi olen lukenut kolme, Maresin, Linnunsitojan ja Punaisen kuningattaren... no, tyydyn nyt tutkimaan haastekoonteja, näistä saa ihan kivoja vinkkejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Siksi minä tähän osallistuinkin, sillä luen niin vähän YA-kirjallisuutta ja siihenkin genreen mahtuu positiivisia yllätyksiä.

   Noista koonneista saa kyllä hyviä vinkkejä. :)

   Poista
 2. Tämä haaste kiinnosti, kun se alkoi, mutta päätin jättää osallistumatta, kun olen kamalan huono haasteissa. :D Sinun lukemasi kirjat vaikuttaa hyviltä. Osan niistä olen lukenutkin, mutta en läheskään kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään kauhean hyvä näissä haasteissa ole, useimmista en selviä edes kunnialla loppuun. Nyt onneksi sain edes yhden bingon. :D Näiden avulla on vain mukava haastaa itseä lukemaan erilaista kirjallisuutta. :)

   Poista